PROGRAMA DE ACTIVIDADES

divendres, 15 de novembre del 2013

da la cara... por la salud mental

mientras aparecen los 'famosos', 1 de cada 4, nosotros podemos ir dando la cara...


#donalacara al mur d’Obertament

Miércoles, 13 Noviembre 2013 12:25  
 

Hagis patit un problema de salut mental o no, siguis d’aquí o d’allà, home o dona, et sentis gran o petit, tu també pots donar la cara per la salut mental. Com? On? Tan senzill com entrar a obertament.org/donalacara, clicar a la botó que diu “dóna la cara” i seguir les passes d’escriure-hi les teves dades. Tens 3 opcions:
  1. Opció donar la cara sense timideses: Deixar les dades + pujar una fotografia de la teva cara + escriure un missatge de perquè fas el pas de donar la cara per la salut mental o triar una de les frases que et proposem.

  1. Opció “Fotos no, gràcies”: Deixar les dades + deixar l’espai de la fotografia en blanc + triar una de les frases que et suggerim.

  1. Opció “Fotos no, gràcies però sí autògrafs”:  Deixar les dades + deixar l’espai de la fotografia en blanc + escriure un missatge de perquè fas el pas de donar la cara per la salut mental.

De moment ja són més de 200 persones les que han donat la cara!
A més a més, si ets una persona afectada pel tema i vols donar un pas més i explicar el teu testimoni, a Obertament t’escoltem! Tan sols has de posar-te en contacte amb nosaltres a mjuncosa@obertament.org.
I recorda que una altra manera de donar la cara és ajudant-nos a difondre aquesta campanya. Així que comparteix-la amb els amics de facebook, amb els amics dels teus amics, amb la família...
Obertament. Dóna la cara amb nosaltres i per nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DINOS ALGO POR EL SPEAKPIPE